ProLiant Servers (ML,DL,SL)

ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

 
capsey
Occasional Contributor

ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

Hi Everyone,

i've just installed ILO Amplifier Pack 1.70

i've added the cert from the appliance to vcenter

i'm trying to add my vcenter but it does nothing, i click add, i get the prompt for the vcenter fqdn, username, password. i enter these and press submit. nothing happens

any ideas

5 REPLIES 5
AmRa
HPE Pro

Re: ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

Hi

Will you please share the steps how you are trying to add vcenter

I am an HPE Employee

Accept or Kudo
capsey
Occasional Contributor

Re: ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

of course,

i go into the vLCM HSM Registration section

then click "Add vCenter"

enter the vcenter fqdn, username and password

click save

the prompt dissapears and nothing happens

 

 

AmRa
HPE Pro

Re: ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

Hi

Please refer below link of registering HPE ILO amplifier pack (Hardware support manager) with vCenter 7 Lifecycle manager and double check if have performed same steps.

http://vcloud-lab.com/entries/vcenter-server/registering-hpe-ilo-amplifier-pack-hardware-support-manager--with-vcenter-7-lifecycle-manager

I am an HPE Employee

Accept or Kudo
capsey
Occasional Contributor

Re: ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

i have followed that article to the letter

i still have the same issue

Marsiniox
Established Member

Re: ILO Amplifier Pack - Cant register vCenter

I have the same problem!