ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

 
Globba
Occasional Contributor

Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

My BL 20p Servers halt during installation, when the installer begins to format partitions. And even iLO halts (red led turns on and iLO's IP becomes inavailable).
What is wrong?
I'm installing Red Hat Enterprise Linux AS Update 3.
5 REPLIES
David Claypool
Honored Contributor

Re: Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

How are you installing? Which version of the BL20p are you using?
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

Albert Austin
Esteemed Contributor

Re: Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

I have seen this same problem during my installations. Broke my head a lot with this issue. I would first suggest to make sure you have the latest iLO firmware. If this update doesnt help then try run installation in text based mode.

Hope you are successfull with your installation.
westb
Advisor

Re: Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

Try installing in Text mode. I had this problem too with u3 but text mode works.
garskoci
Occasional Visitor

Re: Installing Red Hat Enterprise Linux 4 on BL 20p

Do you have an ATi onboard graphics chip? there is a bug in the driver in RHEL 4.3. For some, installing in text mode works, others have to revert back to 4.2 and bring everything up to date afterwards.