ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with DL360 G5

nfoman
Occasional Collector

Issue with DL360 G5

Hi folks, got a strange issue with a server.  I dont see any OS issues so I am asuming it is a HW issue.  The server just does not power on, either via iLO or manually.  The HDD lights do not blink so I was thinking it might be a RAID controller issue.  From the System Information screen in iLO, everything seems fine for the system health.  The IML log just shows me the following:

 

Critical ASR 10/20/2012 01:39 10/20/2012 01:39 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/17/2012 22:36 10/17/2012 22:36 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/17/2012 18:26 10/17/2012 18:26 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/17/2012 12:35 10/17/2012 12:35 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/17/2012 09:30 10/17/2012 09:30 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/17/2012 02:01 10/17/2012 02:01 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/16/2012 20:58 10/16/2012 20:58 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/16/2012 20:54 10/16/2012 20:54 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/16/2012 20:31 10/16/2012 20:31 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/16/2012 12:18 10/16/2012 12:18 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/11/2012 04:21 10/11/2012 04:21 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/11/2012 03:13 10/11/2012 03:13 1 ASR Detected by System ROM
Critical ASR 10/11/2012 01:56 10/11/2012 01:56 1 ASR Detected by System ROM

iLO log - it shows power on was sent but the server does'nt start up

 

Informational iLO 2 10/23/2012 10:58 10/23/2012 10:58 1 Power-On signal sent to host server by: admin.
Caution iLO 2 10/23/2012 10:58 10/23/2012 10:58 1 Host server reset by: admin.
Informational iLO 2 10/23/2012 10:55 10/23/2012 10:55 1 Server power removed.
Caution iLO 2 10/23/2012 10:55 10/23/2012 10:55 1 Power-Off signal sent to host server by: admin.
Caution iLO 2 10/23/2012 10:54 10/23/2012 10:54 1 Host server reset by: admin.

 

Any clues or ideas?

3 REPLIES
Johan Guldmyr
Honored Contributor

Re: Issue with DL360 G5

Hi,

so you see nothing displayed in ilo/direct monitor during POST?

Hard to tell what it might be. If it doesn't show anything you could look on system board for error leds, remove as many components as possible and see if you can find the bad part.
nfoman
Occasional Collector

Re: Issue with DL360 G5

Hello,

 

Yes that is correct, nothing is displayed while powering on manually or from iLO.  I will attempt to check components on the next visit.

 

Thanks

Re: Issue with DL360 G5

 

 

Try updating the server’s iLO firmware and the BIOS to the latest, from the following link:

 

http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=3288144

 

Once the firmware and BIOS is updated, remove the power cable from the server’s power supplies, then press the power button to power drain it. Once done, connect the power cables to the power supplies and power on the server and check if the issue is resolved.

 

If the logs exist, then login to the server’s iLO, click ‘IML’ at the left hand side and then at the top right hand side click on button ‘Clear IML’ and monitor the IML logs for some time to check if the issue is resolved.

 

 

Regards,

 

Vijayasarathy

I work for HPE
Views expressed herein are my personal opinion and is not the views of HPE
To say thanks click the white "thumbs up" icon below!!!