ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML 150 G2 server No Display

D.B.Xavier
Occasional Visitor

ML 150 G2 server No Display

hai,

i Have an Ml150 G2 server sata model which is powering on but there is no display and no POST beep`s i cleared the CMOS and powered on it gave POST BEEP of 1-3-3-1 (all short beeps)
i disconnected the all devices and powerd on but the server had no display & no POST BEEPS
even without the RAM there is no POST BEEPS

Regards
D.B.Xavier
4 REPLIES
Prashant (I am Back)
Honored Contributor

Re: ML 150 G2 server No Display

Hi,

I would suggest you to log a call with HP for system board and get it done. Looks like SB issue.

Prashant S.
Nothing is impossible
RaMpaNTe
Trusted Contributor

Re: ML 150 G2 server No Display

Basically all the TS steps has been done, so I would say you can call us so we can send you a new system board.


RaMpaNTe
You heve a question... I have an aswer!!!
Marek Podmaka
Frequent Advisor

Re: ML 150 G2 server No Display

Hi,

we had similar problem few days ago (if I remember the beeps well). The server was powered off and then it didn't boot. After trying everything we figured out that the problem was memory module. We had 4x512 MB modules. We tried only 2 and the server booted without problems. After we have identified the faulty module, but I don't know how it is possible that the server worked OK and suddenly after (planned) shutdown it didn't like one of the modules...
Peter Fecko
Occasional Advisor

Re: ML 150 G2 server No Display

We have the same problem on ML 150 G2-scsi disks , POST beep exactly the same- 1-3-3-1.
No display, no boot, keyboard-no response.
It seems to be the mainboard problem.