ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

Max Mayzus
Occasional Visitor

ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

Hello Can someone please help. We are getting the following warning in system event log.

Event id:49
Source: CPQTeamMP

GSOSQL01-TEAM-NIC: PROBLEM: This Teaming Miniport-Edge Configuration Parameters section of the Registry is either missing the SecondNetworkAddress Parameter, or the Parameter is unreadable. Setting value to Second burned-in address.. ACTION: No action is required if the Default behavior is acceptable. Otherwise, reconfigure the SecondNetworkAddress value.

The server is running 8.55.0.10 of hp config utility. and is running psp version 7.70

Please let me know

Thank you,
max
8 REPLIES
Herman Hurtado
Occasional Contributor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

I get the same error with a DL380 G5 & a DL360 G5 both fresh installs with WIN2K3x64(SP2). I have the latest PSP (7.70) plus i've upgraded to:

HP NC-Series Multifunction Driver for Windows Server 2003 x64 Editions Version 3.0.70

HP Network Configuration Utility for Windows Server 2003 x64 Editions Version 8.60.0.0

Any help appreciated.
MauriceMJdeJong
Occasional Advisor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

I have the same problem.
BL 465c G1 Win2K3x64 R2 SP2

I run HP NCU 8.60.0.11 & installed HP NC-Series Multifunction Driver for Windows Server 2003 x64 Editions V 3.0.7.0

I first used HP NCU 8.55.0.11 & the drivers from PSP 7.70 and had the same problems.

I've red the post of dan2000 he claimed the problem dissapears after dissolve and reteam.

My problem still exists.
KarloChacon
Honored Contributor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

are you experiment any conecction loss?
or just that warning

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
MauriceMJdeJong
Occasional Advisor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

This is an production cluster in development. So the load isn't very much. The events show up when the cluster resource switches to another node. The messages are on the first node.

I also receive the folowing events.

2x
"A non-Primary Network Link is not receiving. Receive-path validation has been enabled for this Team by selecting the Enable receive-path validation Heartbeat Setting."

1x
"A previously failed Network Link's receive status has been restored."

1x
"A non-Primary Network Link is not receiving. Receive-path validation has been enabled for this Team by selecting the Enable receive-path validation Heartbeat Setting."

2x
"A previously failed Network Link's receive status has been restored."
MauriceMJdeJong
Occasional Advisor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

Oops that wasn't right the event occurs when the server boots.
MauriceMJdeJong
Occasional Advisor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

I managed to get rid of the other warnings now. (use access ports now, so vlan tagging is off) I Still have this message.
knightprince
Occasional Visitor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

I am having the exact problem, were you able to resolve it?

tnx.
Jim Ott_1
Occasional Advisor

Re: ML 570 G4 WIN2K3x64 R2

I have this same exact problem on 3 servers, does anyone have a fix or any ideas?