ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

Juka
Occasional Visitor

ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

Hi!

I came up with an older server which had severe HDD issues. It consists from 3x HDD 32GB @ 15k rpm non-hot plug and 1x internal super storage.

first configration based on Smart Array 641 but than I replaced it with 6400 for two separate ID channels...

all three HDDs were replaced including SCSI cable.

now, I just can't get it to work. I'm constantly getting POST errors like 1775 (I've tested with both controllers). I tried re-terminating HDDs, changing positions, removing storage tape, etc...

Firmwares are up-to-date. Now, I think it is important to mention that if I connect only two or one HDD it is partialy working. ACU detects one or both HDDs, but there's no formula.

I even checked power supply (measured it) and it's in perfect shape. I desperate...

thanks!
6 REPLIES

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

Might be a stupid question but do you have a cache module on the controlleR?
The difference between ordinary and extraordinary, is that little extra.
Juka
Occasional Visitor

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

hi, thanks for the reply.

smart array 641 doesn't have one.
and 6400 has one...

the next thing i came up with is that if connect only one drive, it's found and recongized. as soon as i connect two or more drives, inicialization fails.

non hot-plug system doesn't have backplane so it should be cable (replaced) or termination (double checked)... can't think of anything else :(

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

Both drives are working fine?
Can they both be found if you try them 1 by one?
Are both disks supported in server?
Got another server you can try controller in?
Controller is one of these?
Smart Array 6402/128 Controller 7
273915-B21
Smart Array 6404/256 Controller 7
273914-B21
The difference between ordinary and extraordinary, is that little extra.

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

Are the harddrives jumped properly?

Since they are not hotplug maybe you need to set the jumpers properly on them?
The difference between ordinary and extraordinary, is that little extra.
Juka
Occasional Visitor

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

i resolwed the case. i re-checked the SCSI IDs and went from 1-4 instead from 0-3. when 1-4 works and 0-3 doesn't!

thanks for the teaser to re-check it again!
br
j.
Juka
Occasional Visitor

Re: ML330 G3, enclosure, cable, POST 1775 error

problem solved as described above.