ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML350; 0 disk found

Core666
Occasional Visitor

ML350; 0 disk found

Hi.
I have a problem with my new ml350 G5. I don't know how-to configure e200 controller. Maybe, someone can give my something like "step by step configuration guide" or something else?

ACU reports that "0 disk found", HDD-leds does not lights. e200 is a primary boot controller. I try with e200(64mb) and e200(128) with same result.(+ ACU with e200(128Mb)reports that battery is not charged).

Thnx.
2 REPLIES
KarloChacon
Honored Contributor

Re: ML350; 0 disk found

hi

if you are going to use W2003 x32 bits use Smartstart CD

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=15351&prodSeriesId=1121586&prodNameId=3279711&swEnvOID=1005&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=MTX-380a6a0f53ea4a9ab8bfe8b554

you load the CD.
in SSCD homepage, select maintain, Array configuration utility, setup your RAID level
go to homepage again and select deploy server, follow steps


this thread can provide you some more info
http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1160542

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: ML350; 0 disk found

If the controller isn't seeing your disks check to make sure the disks are seated properly and the controller cable is connected. It's possible you have bad disks



__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!