ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

Gary-Judge
Occasional Visitor

ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

Hello,

I am a bit new to the whole Linux thing....

I am trying to install Suse to the above server and well I boot from CD-rom no problem choose install and well it just sits there on the suse enterprise screen..

server running duel CPU
3GB ram
4*36GB scsi disks
the server been running Windows 2003 server for a few years with no issues

i know you'll probably need more info..so let me know what you want to know and I try my best to get the info

Cheers

Gary
4 REPLIES
TY 007
Honored Contributor

Re: ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

Hello Gary,

Try SuSE Linux Enterprise Server (SLES) 10 SP1 (32-bit) Installation Media.

Thanks
Gary-Judge
Occasional Visitor

Re: ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

TY 007

Just checked and that is the version I am using....fresh Download from the Novell Site...

Gary
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

If your using SLES10 you will probably need this driver disk

Driver Diskette for HP U320 SCSI Adapter, SAS HBA with RAID, SCxxXe and SCxxGe series HBA (x86 & AMD32) for SUSE LINUX Enterprise Server 10 (x86)

http://h18023.www1.hp.com/support/files/server/us/download/27509.html




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Gary-Judge
Occasional Visitor

Re: ML350 G3 Trying to Install SUSE 10.1 SP1

If your using SLES10 you will probably need this driver disk

Driver Diskette for HP U320 SCSI Adapter, SAS HBA with RAID, SCxxXe and SCxxGe series HBA (x86 & AMD32) for SUSE LINUX Enterprise Server 10 (x86)

http://h18023.www1.hp.com/support/files/server/us/download/27509.html

I do not get to a screen where I can install drivers...

I boot from the CD....choose Install..then it loads some files and changes to a nice looking splash screen then that it..nothing more

Ubuntu Server 7.04 works but we need to get Suse running

Cheers for te help