HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML350 G5 with E200i and 1TB drives - Amber flashes continuously

 
Gazzabot
Occasional Visitor

ML350 G5 with E200i and 1TB drives - Amber flashes continuously

Hi,

 

We have a client with a Proliant ML 350 G5 server with 3 x RAID 1 Arrays on an e200i controller with firmware 1.86. Array C had 2 x 300GB SAS 2.5" HP drives. 1 drive failed and before we could replace it the other failed.

 

We then deleted the Array and installed 2 x 1TB Seagate drives and configured the Array. The array configuration utility reports the logical drive as OK and I can copy and delete files on the volume.

 

My concern is that the Green LED is solid (which is good) but the Amber LED flashes constantly (from what I read, this means a Predictive failure - worrying) on both drives even though the Config Utility says all is good. So now I'm a bit confused as to the status of the array and am nervous to put data on the volume.

 

I have not rebooted the server since adding the new drives.

 

Does anyone have any idea why it may be doing this or how to get the Amber lights to stop flashing?

 

Thanks,

G

1 REPLY
PGTRI
Honored Contributor

Re: ML350 G5 with E200i and 1TB drives - Amber flashes continuously

hi,

 

Please attach an ACU report here.

 

Thanks,

 

regards,

How to Say Thank You? Just click the KUDOS!