ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ML350 G6 Drive light not working

Branden Smith
Occasional Visitor

ML350 G6 Drive light not working

I have 6 drives in this server and one of the drive lights does not stay on. It blinks when the server is powered on, but after boot it goes off (the other 5 stay on). It is not showing any errors ... just the light does not stay on. Could be a bad led, but wanted to see if anyone else had seen this. It is the 4th drive inthe list below.

Physical Drive 0:0 Informational
Physical Drive 0:0 Informational
Physical Drive 0:0 Informational
Physical Drive 0:0 Informational
Physical Drive 2I:1:8 Informational
Physical Drive 2I:1:7 Informational
3 REPLIES
TTr
Honored Contributor

Re: ML350 G6 Drive light not working

How is this drive connected to and used by the system? If it is via a raid controller, you need to check the drive status within the controller (ACU software?). Maybe this is normal if the drive is a hot spare or in not used in the raid array.
Branden Smith
Occasional Visitor

Re: ML350 G6 Drive light not working

Drive is in a RAID 5 and not a hot spare. When looking through the array config it does not show any issues with the drive. The size of the RAID shows correctly and is working.
marcus1234
Honored Contributor

Re: ML350 G6 Drive light not working

do other drives display same behavior in this bay .
or does the error follow this drive,
compare firmwares on drives what is status now..