ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MSA30 logical drive not showing up

 
SOLVED
Go to solution
Timothy P. Jackson
Valued Contributor

MSA30 logical drive not showing up

Hello every one,

I have a MSA30 connected to an rp4440 through a Smart Array 6400 PCI card, OS is HP-UX 11i Version 1.

I created three logical Drives on the MSA30
---- LOGICAL DRIVE SUMMARY ---------------------------------------------------

# RAID Size Status

0 1+0 140009 MB OK
1 1+0 140009 MB OK
2 1+0 140009 MB OK

When I do a ioscan -fnC disk it shows all three logical drives. But, when I go into sam to create the volume groups it only shows logical drive 0.

How do I get all three logical drives to show up?

Any help would be greatly appreciated!

Thanks,
Tim


2 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor
Solution

Re: MSA30 logical drive not showing up

Hi Tim,

do you see device files for all LUNs in ioscan -fn?

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Timothy P. Jackson
Valued Contributor

Re: MSA30 logical drive not showing up

Hi Torsten,

Thanks for the response! I can see the files through I/O scan but "sam" just wasn't seeing them. I decided to create the volume group from command line....

pvcreate
vgcreate

and it worked just fine. There must be a patch or something I am missing for "sam" but I was able to get every thing created.

Thanks again!

Tim