ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My server could not boot

 
Tong Jun
Occasional Visitor

My server could not boot

I am not sure exactly what type it is.
Here are the info for this server
It is the Compaq Proliant Series 4070. The comfiguation is different than the Series 3000. The number 3, hot plug dry cage is on oneside to left only and has 6 slots, then 2 optional 5.25 inch disc drive(optional non working), then (1) 5.25 disc drive, (1) 3.5 disc drive and power button to top right.

Below is what I see after boot
compaq system bios p08(7/14/1999)
copyright 1982, 1999 compaq computer corportation. all rights reserved.

processor initalized at 500 mhz with 512 kbyte cache
1611-i/o Fan Failure detected
601-Diskette Controller error

slot 1 Compaq Smart array 3200 Controller Initializing

On the side label "Compaq Series 4070"

Scanning for SCSI Devices... No SCSI Devices Detected

Press "F1" key to continue
"F10" key for System Partition Utilities

What should I do to fix it?


2 REPLIES
Prashant (I am Back)
Honored Contributor

Re: My server could not boot

Hi,

server seems to be
Pl 1600 accourding to bios p08
http://h18023.www1.hp.com/support/files/server/us/winroms.html
---------------------------------------------
For error message :
Problem Description

Receiving 1611 POST error after cpu initializes with warning that system will shut down.

Cause

The CPU fan cable is connected to wrong 4 pin connector (beside the DIMM slots) on CPU board. It needs to be connected to the 4 pin connector beside the 2nd CPU slot.

Resolution/Workaround

Reconnect the CPU fan cable to 4 pin connector beside 2nd CPU slot.

------------------------------------------
error 601
can be due to Compaq 32-Bit Fast-SCSI-2 controllers . The ROM was a physical socketed chip located near the EISA edge connector. Please check If the chip had part number 142090-001 or 142090-002.


REgards,
Prashant S.

Nothing is impossible
Prashant (I am Back)
Honored Contributor

Re: My server could not boot

Server is PL 1600
check the image to confirm

Regards,
Prashant S.
Nothing is impossible