ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

NIC disappeared from bios and iLO , cant boot from pxe on pci

Ara4Sh
Occasional Contributor

NIC disappeared from bios and iLO , cant boot from pxe on pci

Hello 

I have HP DL360 G9 servers with following network cards : 

  • HP Ethernet 1Gb 4-port 331i Adapter - NIC
  • INTEL 10G PCI Card 

After installing second PCI network card its ok at first ILO shows the adapter, part number and etc but after a while, it disappeared from ILO and bios 

If I install the Operating System I have 6 interfaces and everything is fine. 

I already try different Cards with different part numbers and firmware changing all goes dead end.

How can I boot the machine over the network using second PCI cards?

Thanks 

 

 

2 REPLIES
Suman_1978
HPE Pro

Re: NIC disappeared from bios and iLO , cant boot from pxe on pci

Hi,

Please check if the Intel 10G card is compatible with this server or server chipset.  Check the server QuickSpecs.

Update Server BIOS and iLO firmware to the latest available.
Update Intel 10G network adapter firmware if available.

May be this link will help.

Thank You!
I am a HPE employee
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Thumb below to say Thank You!

>> Useful Links for ProLiant Servers

>> Self Solve Options for ProLiant Servers

Ara4Sh
Occasional Contributor

Re: NIC disappeared from bios and iLO , cant boot from pxe on pci

Already checked , unfortunately no progress