ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

New Server ML110 GEN10, very slow video performance

 
HMIcol
Occasional Visitor

New Server ML110 GEN10, very slow video performance

Hello everyone.

I recently bought a Proliant ML110 GEN10, Xeon Bronze 3104 (1.70Ghz, Six Core), 16 GB ram.

The performance is very slow, I can't even play a YouTube video without looking slow. When I change windows from the operating system it also looks slow. I have the latest version of the HP Service Pack.

Has anyone happened to you? What can I do to fix it?

2 REPLIES 2
Ravi2019
HPE Pro

Re: New Server ML110 GEN10, very slow video performance

Hello,

after following up below setup if still issue is following up kindly log a case with HPE for furtehr assist.

Supported OS on the server link 

https://support.hpe.com/hpesc/public/km/product/1010192784/Product#t=DriversandSoftware&sort=relevancy&layout=table

Below link will help you to setup the server 

https://buy.hpe.com/us/en/servers/tower-servers/proliant-ml100-servers/proliant-ml110-server/hpe-proliant-ml110-gen10-server/p/1010192782

Thank you

Ravi swamy 

 

I am a HPE Employee

Accept or Kudo

Jimmy Vance
HPE Pro

Re: New Server ML110 GEN10, very slow video performance


@HMIcol wrote:

Hello everyone.

I recently bought a Proliant ML110 GEN10, Xeon Bronze 3104 (1.70Ghz, Six Core), 16 GB ram.

The performance is very slow, I can't even play a YouTube video without looking slow. When I change windows from the operating system it also looks slow. I have the latest version of the HP Service Pack.

Has anyone happened to you? What can I do to fix it?


Might help others respond if you mention what OS you are using and the video resolution you are attempting to use 

No support by private messages. Please ask the forum! Accept or KudoI work for HPE