ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

SOLVED
Go to solution
msimonds
Occasional Advisor

Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

Hi,
Hoping someone here can help as Support have been unable to provide full answer. We have a few ML350e Gen8 Servers out with customers with Smart B120i RAID Cards installed.

Our remote monitoring software is unable to report the status of the cards due to the OID not being detected. I have run many different SNMP Sniffing tools and still unable to find what I need.

I am hoping someone out there can provide me with the correct OID or another method of finding this information.





Many Thanks



Mark

5 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

Does the B120i run in dynamic smart array mode?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
msimonds
Occasional Advisor

Re: Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

How do you mean sorry?

 

It is showing as a Dymantic Smart Array B120i in the device mananger

Jimmy Vance
HPE Pro
Solution

Re: Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

Support was added to the HP SNMP agents for the B120i/B320i in version 9.1.0. What OS are you running?




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
msimonds
Occasional Advisor

Re: Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

Server 2012 R2

msimonds
Occasional Advisor

Re: Obtaining OID Number - HP Smart Array B120i

Found on another article about the HP SNMP Agents as you said - these are not part of the new F10 setup on ML350e Gen8 servers.

Once installed all started to work so thanks for the suggestion