ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

SOLVED
Go to solution
RP-Rajan
Occasional Visitor

ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

Hi All,

Could anybody help me to resolve this..

 

I have a hardware ProLiant DL380p Gen8  running win2k8 R2 on it. After upgrading to SPP 9.4 it is not displaying the controller or the components/disks in it. It just shows an error ACU No Controllers Detected. But from SMH i am able to see the contoller...

 

Could anybody guide me how can i resolve this..?

4 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

>> After upgrading to SPP 9.4

What version is this?

SPP2013.09 ?

https://h20392.www2.hp.com/portal/swdepot/displayProductInfo.do?productNumber=spp_2013.09.0

 

Your version could be too old.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
RP-Rajan
Occasional Visitor

Re: ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

COuld you please guide me where i can see the version... normally i do check PSP version from control panel HP Management Agents..

Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

Just try to install the version linked above.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
RP-Rajan
Occasional Visitor
Solution

Re: ProLiant DL380p Gen8 -ACU No Controllers Detected

WOW..!! I Got the solution... The Array Controller Utility and Its CLI was old in the server... after upgrading those components..its got resolved.. :)