ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

SOLVED
Go to solution
robingg
Occasional Visitor

ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

Upgraded three outdated ProLiant DL380p Gen8 servers this morning. Two were running 1.22 and the last 1.30.

After upgrading one of the 1.22 servers, the fans started running on 100% and when logging in to iLO, the password didn't work. I had to reset the password from the operating system.

Once logged in, both overview and system information looks wierd:

Screen Shot 2017-08-09 at 17.31.50.png

I've tried to reset to factory defaults but no dice.

4 REPLIES
robingg
Occasional Visitor
Solution

Re: ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

Due to production, restart of server was delayed.

I had iLO open during restart and in the middle of boot sequence, everything started working as expected again.

Maclaine
Occasional Advisor

Re: ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

Hi robingg, did you reboot the server to fix the issue? I'm also experiencing this issue right now.

Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

try rebooting the server, if this does not work, pull the power plugs.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Maclaine
Occasional Advisor

Re: ProLiant DL380p Gen8 iLO broken after firmware upgrade

Hi Torsten, thank you for your suggestion. I can't do any reboot for now so I'm asking if there's any solution that would not require to reboot. The server is currently being used and I can only troubleshoot on iLO.