ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Proliant DL380 unattended network install fails.

 
Navneet Verma
Occasional Advisor

Proliant DL380 unattended network install fails.

Hi Gurus,

I have a Proliant DL380 G4 server and I am trying to install 2k3 using a network unattended process. My command for the winnt32 is as follows:
z:\i386\winnt32 /s:z:\i386 /unattend:z:\unattend.txt /makelocalsource /syspart:c:

where Z is the network share. The local harddisk was earlier partitioned and formated to a 10GB NTFS partition using diskpart and format.

The process is able to copy all the files successfully and I am able to see the $WINNT$.~BT and $WINNT$.~LS folders. Upon reboot, the installation stops with an error:
\$WINNT$.~BT\$OEM$\.\cpqcissm.sys could not be loaded. Error Code 14.

Here is the snipped of my unattend.txt file
;SetupMgrTag
[Data]
AutoPartition=0
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"

[Unattended]
UnattendMode=FullUnattended
OemSkipEula=Yes
OemPreinstall=Yes
OemPnPDriversPath="SysFiles\drivers\compaq;Sysfiles\drivers\emulex"
TargetPath=\WINDOWS
AutoActivate=Yes
Repartition=No
FileSystem=ConvertNTFS
DuDisable=Yes


[GuiUnattended]
AdminPassword="XXXXXXXX"
EncryptedAdminPassword=NO
AutoLogon=Yes
AutoLogonCount=3
OEMSkipRegional=1
TimeZone=35
OemSkipWelcome=1

[UserData]
ProductKey=
FullName=
OrgName=
ComputerName=*

[Display]
BitsPerPel=16
Xresolution=800
YResolution=600

[LicenseFilePrintData]
AutoMode=PerSeat

[GuiRunOnce]
Command0=c:\temp\Win2k3UIStep1.vbs

[Identification]
JoinWorkgroup=WORKGROUP

[URL]
Home_Page=http://www.google.com

[Components]
deskpaper=Off
dialer=Off
Hypertrm=On
rec=Off
vol=Off
paint=off
accessopt=off
mousepoint=off
netoc=on

[NetOptionalComponents]
SNMP=1

[Networking]
InstallDefaultComponents=No

[NetAdapters]
Adapter1=params.Adapter1

[params.Adapter1]
INFID=*

[NetClients]
MS_MSClient=params.MS_MSClient

[NetServices]
MS_SERVER=params.MS_SERVER

[NetProtocols]
MS_TCPIP=params.MS_TCPIP

[MassStorageDrivers]
"IDE CD-ROM (ATAPI 1.2)/PCI IDE Controller" = "Retail"
"Smart Array 5300 Controller" = "OEM"
"Smart Array 5i, 532, 5312 Controllers" = "OEM"
"Smart Array 6i, 641, 642, 6400, 6400EM Controllers" = "OEM"

[OEMBootFiles]
cpqciss.dll
cpqcisse.cat
cpqcisse.inf
cpqcisse.sys
cpqcissm.cat
cpqcissm.dll
cpqcissm.inf
CpqCissm.sys
txtsetup.oem


Here is snippet of the i386\$OEM$\TEXTMODE\txtsetup.oem file
[Disks]
d1 = "Smart Array 5x and 6x Driver Diskette",.\TXTSETUP.OEM,.


[Defaults]
SCSI = B060


[SCSI]
B060 = "Smart Array 5300 Controller"
B178 = "Smart Array 5i, 532, 5312 Controllers"
0046 = "Smart Array 6i, 641, 642, 6400, 6400EM Controllers"


[Files.scsi.B060]
driver = d1,cpqcissm.sys,cpqcissm
dll = d1,cpqcissm.dll
inf = d1,cpqcissm.inf
catalog = d1,cpqcissm.cat


[Files.scsi.B178]
driver = d1,cpqcissm.sys,cpqcissm
dll = d1,cpqcissm.dll
inf = d1,cpqcissm.inf
catalog = d1,cpqcissm.cat


[Files.scsi.0046]
driver = d1,cpqcissm.sys,cpqcissm
dll = d1,cpqcissm.dll
inf = d1,cpqcissm.inf
catalog = d1,cpqcissm.cat


[Config.cpqcissm]
value = "",tag,REG_DWORD,103
value = Parameters\PnpInterface,5,REG_DWORD,1
value = Parameters\Device,NumberOfRequests,REG_DWORD,80


[HardwareIds.scsi.B060]
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B060&SUBSYS_40700E11","cpqcissm"
; W2K Default.
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B060","cpqcissm"


[HardwareIds.scsi.B178]
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B178&SUBSYS_40800E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B178&SUBSYS_40820E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B178&SUBSYS_40830E11","cpqcissm"
; W2K Default.
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_B178","cpqcissm"


[HardwareIds.scsi.0046]
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046&SUBSYS_40910E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046&SUBSYS_409A0E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046&SUBSYS_409B0E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046&SUBSYS_409C0E11","cpqcissm"
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046&SUBSYS_409D0E11","cpqcissm"
; W2K Default.
id = "PCI\VEN_0E11&DEV_0046","cpqcissm"


What am I doing wrong or missing?