ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

dsmith3
Occasional Visitor

Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

I have a new ML350 that has been powered on once and then shutdown with the HP Smart Start disk in the DVD Drive to install windows. When I turned the server back on the server powered up and the fans started but the monitor is not receiving a video signal. The fans also stay running at high speed and the server will stay on until I hold the power button in to turn if off. All of internal health lights on the front of the server are green.

I tested the cable and component connections inside the server and verified that the monitor and cable were not the problem.

Looking at the leds on the motherboard I see the LED for AC power is green. There are two other leds that are flashing green on the motherboard that I can not identify from the guide with the server that appear to be labeled Port 84 MSB. I tried to find a guide that would list these LEDs meaning but I can not find anything.

Anyone know what these might mean or is the mobo or onboard video bad?
10 REPLIES
dsmith3
Occasional Visitor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Also, When I power on the server the same set of leds of which the first and second led were flashing when powered down (which appears in a horizontal row of 8) change so that the second, fourth, and eight led in the row are solid green.
Raghuarch
Honored Contributor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Hi,

Are you getting any beeps when you turn on the server?
You can reset the System maintenance switch (number 6) to clear NVRAM or through RBSU, you clean the NVRAM too.

You might have to pull the memory and reseat it.
dsmith3
Occasional Visitor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

The system is not making any beeps when I turn the power on. I just tried reseating the ram and clearing NVRAM using the system maintenance switch. This produced no change in the systems behavior.
Mi6t0
Trusted Contributor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Hi there :)

If you have 2 CPUs, try removing the second and power on the server.

If you have only 1 CPU, check the systemboard. If everything is green, just call HP and require a systemboard change.

Regards,
Jake M_1
Frequent Advisor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

if it has one of the front monitor connections try using that...
Santiago Palazzo_1
Occasional Advisor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

dsmith3

I have the exact problem that you have but with an ML370.

We change Power Supply , memos and system board, and nothing happens.

We will change processor

James ~ Happy Dude
Honored Contributor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Hi,
Will the server beep without any DIMMs ?
Swap out the processor with good known ones.
Remove any PCI cards.

Once the server is up with Green LEDs, Are you able to PING the Server ?

Regards.
dsmith3
Occasional Visitor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Well after more combinations of testing with known good processors and ram the problem appears to be one bad stick of ram and one bad processor. Ive got some replacements so the server is up and running great now. Thanks to everyone for the help.
bhaveshlad
Occasional Visitor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

I have hp ml350 server i am on the server
no display coming what solution ?.
Abdullah Alshayea
Occasional Visitor

Re: Proliant ML350 G5 Powers On - No Display

Hi

I have the same problem:
http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1365808

I can connect to the server via ssh so the server is booting and system is up.

but the screen is blank on the monitor.

was your system booting with no display? or wasn't booting?