ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Slow Performance When creating VM over Raid 1+0

SOLVED
Go to solution
SFHR
Frequent Advisor

Slow Performance When creating VM over Raid 1+0

Hi There,

 

I am installing 3 x 72GB SAS 15-K 6Gb SGT HDDs in ML 350G6 Server with E5260 Chipset and P 410i array controller. I have configured Raid 1+0 with 1 online spare. Firmwares are upto date. I am installing ESXi 5.0. Everything is ok but after installtion when I create Virtual machine and allocate space it takes quite long time 12-15 mins where as if I compare it with my ML 370G6 server with 10K SAS HDDs Raid 5 installed performance difference is ML370 is  66% faster then it.

Interestingly when I start or stop it also takes more time compare to same machine. I think Raid 5 with 10 K Hdds should be slower then Raid 1+0 15-K 6Gb HDDs.

If anybody know the reason, please explain may be i am doing something wrong.

 

thank you

Regards//
SF Hussain

Help others for better Tomorrow
__________________________________________________________
Please click the White Star Button should you like the Post for Points.,,
1 REPLY
SFHR
Frequent Advisor
Solution

Re: Slow Performance When creating VM over Raid 1+0

No Idea...:(

 

BTW by updating firmware to 9.2 speeds up VM a little bit but does not resolve the VM creation issue.

 

Rgrds//

Regards//
SF Hussain

Help others for better Tomorrow
__________________________________________________________
Please click the White Star Button should you like the Post for Points.,,