ProLiant Servers (ML,DL,SL)

Strange point about temperature sensors of gpu and memory test in ML110 G10

 
DavidHur
Occasional Advisor

Strange point about temperature sensors of gpu and memory test in ML110 G10

Hi, I have two kinds of question as below;
1. Tried to check the temperature, there have GPU 1 and GPU4 sensor in IO board, there is temperature is about 78 celsius. I think it is abnormal status because it doesn't working anything only power up status.
What is problem in this case? I searched any firmware of it but I couldn't find.
If 78 celsius is really correct, it should feel very hot when it touched to the GPU core but it doen't.

IO BOARD GPU 1 AND 4.png

 

2. I tried to  memory test diagnostics self but it doesn't working correctly. I tested memory to the other server and it tested as well but have problem memory diagnostic problem in ML110 Gen10.
Do you know what is the problem?
FAILURE ID : 90BR79-000AA0-X8622J-403903
PRODUCT ID : P03685-425

HPE_ML110_G10_MEM_TEST.png

3 REPLIES 3
ksram
HPE Pro

Re: Strange point about temperature sensors of gpu and memory test in ML110 G10

Hi @DavidHur ,


Hi 

Please try updating the ILO and BIOS firmware related to the Temperature issue :

ILO : https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_950d3dfe4d854854a0be9ec6a0#tab-history
BIOS : https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_ce335c0364fa46aabd7f326ed0#tab-history

For the hardware test, we would recommend to update the HPE Intelligent Provisioning version and then try the test.

IP : https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_58d0df2101e94ba1b8ada2344d

Thank you

Ram

 


I work for HPE

Accept or Kudo

DavidHur
Occasional Advisor

Re: Strange point about temperature sensors of gpu and memory test in ML110 G10

No, it wasn't solved after firmware updated you recommended.
Temperature sensors and Memory test doesn't solved anything.
IO BOARD GPU 1 AND 4-1.pngHPE_ML110_G10_MEM_TEST-1.pngHPE_ML110_G10_FirmwareVersions.png

 

 

ksram
HPE Pro

Re: Strange point about temperature sensors of gpu and memory test in ML110 G10

Hi @DavidHur,

Please refer : https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docId=a00091776en_us&docLocale=en_US regarding the Memory Test.

Please share the GPU details, lets check if there are any Firmware / Driver fixes for the same.

Also share the OS details.

Thank you

Ram


I work for HPE

Accept or Kudo