HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

UID on BL20p G3 servers

 
SOLVED
Go to solution
Iztok_1
Occasional Contributor

UID on BL20p G3 servers

I have interested problem on several BL20p G3 servers. UID led is always ON. I can control the state with iLO and Web Management Agents. When I turn UID ON the led is very bright but when I turn it OFF the led is only a little less bright. You have to look very closely to see that there is a slight difference between ON and OFF. We have two enclosures with 10 servers and the problem is on three of them.

Regards, Iztok
5 REPLIES
David Claypool
Honored Contributor
Solution

Re: UID on BL20p G3 servers

They should still be under warranty. Sounds like a service issue.
Craig Jackson_3
Frequent Advisor

Re: UID on BL20p G3 servers

I understand tha this is a known problem with some revisions of one of the components. (Not sure which one it is.)

I just got done entering warranty cases for 7 of these.
Bostjan Kosi
Trusted Contributor

Re: UID on BL20p G3 servers

Hi, menjaj motherboard... (replace the motherboard - a known issue) ... pa dodeli narodu toÄ ke Ä e se trudijo :-)

BR
B.
Nothing is impossible for those that don't have to do it themselves!
Iztok_1
Occasional Contributor

Re: UID on BL20p G3 servers

Thank you. I didn't forget to assign points.

I was hoping there is some workaround before claiming waranty (and replace boards).

Regards, Iztok
Iztok_1
Occasional Contributor

Re: UID on BL20p G3 servers

I have received answers from several users and I am satisfied with the answers.