ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

lsi missing from post

Informatica SSRP
Occasional Contributor

lsi missing from post

Hello, this is my configuration: proliant 570G4, with lsi20320 hba pcix card. All work OK (no configuration change)
The problem is that suddenly the message from this card in the server post is missing. The card is using an IRQ (seems to be detected by the bios).
The card does not appear in the OS.
The card does not work in other server.
Seems to be dead, but.... is there any thing to do??
Thanks
4 REPLIES
Michael A. McKenney
Respected Contributor

Re: lsi missing from post

Move it to another slot. Usually another slot has a different IRQ.

If the controller still acts up, put it in your workstation and see if it posts.

If it does not, probably a bad controller. If under warranty, call LSI Logic they are good at RMAs.
Pete2010
Frequent Advisor

Re: lsi missing from post

What O/S? if Win.x, is it seen in device manager? if so, is it green, yellow or red?
Informatica SSRP
Occasional Contributor

Re: lsi missing from post

It's Win2003. The HBA is missing from the device manager.
Michael A. McKenney
Respected Contributor

Re: lsi missing from post

Go to LSI Logic's web site and get the drivers for that controller and Windows 2003. I never use Microsoft's generic drivers when I can get manufacturer's drivers.

Install them in Windows 2003, go to device manager and rescan for hardware. Make sure you configure coercion algorithm to 1 GB on the LSI Logic RAID controller. If you disable it, fail over might not occur because the RAID arrays could be slightly larger than the spare. Even 8 KB larger will be an issue.