cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ml330 g2

lloonngg
Occasional Contributor

ml330 g2

i have a big trouble with ml330 g2.i try to install win2003 server on 250GB IDE HDD, OS found it, format and copy files on the HDD but when i restart the server to continue on instalation, server said "non system disk".the case is the same when i try to install OS over 10GB IDE HDD.
i think a SCSI cart make some problems with the server, when i remove the cart server can't start
where is the problem ?????
i flash server with last BIOS (Rev:4.04 D10-11/01/2003)
i will be verry happy if someone help me
6 REPLIES
Mauro Rusignuolo
Trusted Contributor

Re: ml330 g2

Hi,

Have you set the IDE HD as "master"?
have you checked the bios configuration?

Bye.

TJK
<> Leonardo da Vinci
lloonngg
Occasional Contributor

Re: ml330 g2

yes, but problem is still the same. :(
Mauro Rusignuolo
Trusted Contributor

Re: ml330 g2

do you have installed the last version or previous of that driver?

http://h18023.www1.hp.com/support/files/server/us/download/23400.html

TJK
<> Leonardo da Vinci
lloonngg
Occasional Contributor

Re: ml330 g2

yes, i made all of them ......
Mauro Rusignuolo
Trusted Contributor

Re: ml330 g2

excuse me,

do you mean that you pass that driver to windows during the installation process?

TJK
<> Leonardo da Vinci
lloonngg
Occasional Contributor

Re: ml330 g2

yes , when i install OS i press F6 and load the driver ........but after restart shte error "non system disk "is the same. when a try to install OS over Smart Start , Smart Start did not found any boot controler, because i disable Server Feature Board (SCSI) in the BIOS