ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"No SCSI Devices detected" Array Question

 
Robert Denker
Occasional Advisor

"No SCSI Devices detected" Array Question

When by Proliant 3000 perfom the POST it display the a SmartArray 3200 Controller is detected. But in the next Line: "No SCSI Devices Detected". What´s that? Does it meens that no "internal" SCSI-Device an attached, exp. the Drives in the Array-Cage!? The HDD´s are available at SmartStart Konfig but didn´t shown at POST. Is it norma
5 REPLIES
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: "No SCSI Devices detected" Array Question

is a cable from 3200 to cage connected ?
Robert Denker
Occasional Advisor

Re: "No SCSI Devices detected" Array Question

I think so, because i can configure an Array with the SmartStart Utility and can perform an install of Netware. But Netware 6.5 still have Problems starting after installation. LSL.NLM can´t be opend...
JohnWRuffo
Honored Contributor

Re: "No SCSI Devices detected" Array Question

Robert:

The message you are seeing is from the dual channel SCSI controller, not the array controller. You should see the array controller init and show
Example below:

Slot 4 Smart Array 3200 Coltroller (version 4.50) 2 Logical Arrays

The message showing no SCSI devices can be ignored if you do not have any tape drives or other SCSI devices attached.
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt
JohnWRuffo
Honored Contributor

Re: "No SCSI Devices detected" Array Question

LSL.NLM = Novell NetWare Link Support Layer
Do you have the correct NIC loaded?

http://h18000.www1.hp.com/support/files/server/us/locOsCat/89_58.html
Enjoy!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

Do you need help with your HP product?
Try this: http://www.hp.com/support/hpgt
Robert Denker
Occasional Advisor

Re: "No SCSI Devices detected" Array Question

Hmmm, I thought that Netware 6.5 has already the right drivers for teh Proliant 3000 because Netware Install detected a N100 NIC. I think that should be the right one, isn´t