ProLiant Servers - Netservers

HP Proliant BL20p G3

 
Michal Doležal
Frequent Advisor

HP Proliant BL20p G3

I migrated last week to Blade platform. Server is acting as webserver. In 3-day period server stop responding (server is OK, but communication from the internet is stopped). All blades are able to communicate internally but not to the internet and also are not visible from the internet. After restart everything all right. In the eventlogs I cannot find something connected to this problem.
I think, that can be problem with NIC driver which is in version 8.39.1.0.
Some ideas?
Michal Dolezal, DiS.
System engineer
AVE BOHEMIA, s.r.o.
5 REPLIES 5
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: HP Proliant BL20p G3

Is that happened on the both sides: A and B?
What you use for Interconnects?
Type of enclosure: G2?

Michal Doležal
Frequent Advisor

Re: HP Proliant BL20p G3

I am using classic Interconnect RJ45 patch panel and I am using last two connectors for each blade (port 3 and 4). Internally are server connected with crosslinked cable CAT6 and each server has its own connection to the internet. Problem is connected to this internet connection.
Michal Dolezal, DiS.
System engineer
AVE BOHEMIA, s.r.o.
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: HP Proliant BL20p G3

Slightly confused with configuration, how you connect them .... However 3 and 4 it's a B side and if you don't use any redundant link from A side you loose access to net... ?

See attachment
A1 port 1
A2 port 2
B1 port 4
B2 port 3




Michal Doležal
Frequent Advisor

Re: HP Proliant BL20p G3

Connection is made:
Blade 1
Port 1 - Empty
Port 2 - Empty
Port 3 - WAN - connected to internet to S3 (Public IP)
Port 4 - LAN - Connected to Blade 2 Port 4 (Local IP)

Blade 2
Port1 - Empty
Port2 - Empty
Port3 - WAN - connected to internet in S3 (Public IP)
Port4 - LAN - Connected to Blade 1 Port 4 (Local IP)
Michal Dolezal, DiS.
System engineer
AVE BOHEMIA, s.r.o.
Oleg Koroz
Honored Contributor