ProLiant Servers - Netservers

HWMonitor configuration error on ML10 Gen9

 
Darnoji
Occasional Visitor

HWMonitor configuration error on ML10 Gen9

Hi all,

My ML10 Gen9 suddenly stopped working with red light blinking. When I reboot It shows error message on the screen "HWMonitor configuration error!! System will reset in 5 seconds. Please remove power cable if the symptom still exist after reset." I cannot even enter to BIOS.
After 5 seconds the computer automatically reboot with the same error message. Removing power cable didn't help.
Any help would be much appreciated, thanks very much in advance!

Error message

3 REPLIES 3
support_s
System Recommended

Query: HWMonitor configuration error on ML10 Gen9

System recommended content:

1. HPE ProLiant ML10 Gen9 Server User Guide

2. Setting Up and Configuring Intel AMT and RAID Volumes on HPE ProLiant ML10 Gen9 Servers (Edition 2)

 

If the above information is helpful, then please click on "Thumbs Up/Kudo" icon.

 

Thank you for being a HPE community member.


Accept or Kudo

Darnoji
Occasional Visitor

Re: Query: HWMonitor configuration error on ML10 Gen9

Thanks..
I'll do complete check based on the user guide you provided. 
Hopefully this will solve the problem. I will post here the result later.

 

BPSingh
HPE Pro

Re: Query: HWMonitor configuration error on ML10 Gen9

Greetings!

1. Power off the server, remove power cord, reseat the components and check.

2. Please test the server in minimum hardware configuration with minimum supported DIMM + without any add on cards and check for the issue.  

https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docId=c04960468 

I am an HPE employee
Accept or Kudo