Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
ProLiant Servers - Netservers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ILO with a DC7900 PC

DCJ
Occasional Visitor

ILO with a DC7900 PC

Has anyone had a problem installing software using the ILO virtual disk with a HP DC7900 PC on XP. Using different PCs of the same model have the same problem. Other PCs, laptops work OK . Reloading the OS, drivers, bios does not the problem.
2 REPLIES
Highlighted
Prem Selvam Arumugam
Trusted Contributor

Re: ILO with a DC7900 PC

HI,

Check the Internet Explorer version, IF possible make it to 6 then the problem will disappear
DCJ
Occasional Visitor

Re: ILO with a DC7900 PC

Hi

I tested DC7900 on both IE6 and IE 7, it did not change the problem. I have been sucessfully using a VM with IE 7, Laptops, other desktops, the only system that I have that does not to work is the DC7900, it seems to be the only common factor. I have tried 3 of them with anything from the factory software install to a completely manual xp load. It seems to be any long/large install will loose connection to the virtual Media, I can use it for small installs ok. You can test it using the VMware install disk and run the verify on the disk. I tried this with a iso image and a real cd both will verify OK on other units and both will fail on the DC7900.