ProLiant Servers - Netservers

ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

 
SOLVED
Go to solution
Gunnar Schröder
Occasional Advisor

ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

Hi,
I've got a problem with out ML350 G3.
We're runninng Windows 2K3 Std. Server on it - works fine.

The only problem is that the second LED of the top (in rack montage) is orange. I've installed HP Insight Diagnostic Online-Edition it says no trouble.

We've installed a "normal" 80GB IDE hard disk in the system. It works without problems. Perhaps that's the problem? But the strange is after we've installed the hdd the led was green as normal, it wents to turn orange later without changing anything.
7 REPLIES 7
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

Where you connect it?
On board IDE controller is not designed to Support HDD at all, along some times it detected correctly with Cable Select jumper.

Verify IML from HP/COMPAQ system Tools - errors Report
Verify Event Viewer

you can slide server out, take a quick look over system Board for amber LED and Side panel Images for LED position, don't keep open more than 4-7 minutes - Overheating
Gunnar Schröder
Occasional Advisor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

thanks for your quick response will check it and post the result
Gunnar Schröder
Occasional Advisor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

just forgot to say: The hdd is installed as master on the internal ide controller
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

Check firstly for errors and led, if nothing found and it caused by HDD only, that would be unsupported configuration, to resolve that you need to disconnect.
Gunnar Schröder
Occasional Advisor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

just checked the system board.
There's an amber led behind the ram mudules (near lpt port) - perhaps that's the problem?
Oleg Koroz
Honored Contributor
Solution

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

see attachment
Gunnar Schröder
Occasional Advisor

Re: ML350 G3 LED2 "Internal-LED" is orange

thank you! the problem was one ram module; i've removed it now everything is ok