ProLiant Servers - Netservers

RILOE II - Can't login using DNS name in URL

 
Jeff Dean_2
Occasional Contributor

RILOE II - Can't login using DNS name in URL

I cannot login to my RILOE II card with the DNS name I chose (myserver_loc), but I can if I use the IP address of the card (10.x.y.z). The DNS name resolves fine, it just won't accept the credentials (RILOE local account) The security cert is for myserver_loc. FQDN or the non-suffixed name (client suffixed) does not change the behavior.

Full info on card & network settings:

Firmware 1.20

Speed Autoselect: No
Speed:100
duplex: Full
Enable DHCP: No
(... bunch of greyed out values ...)
Register with WINS: Yes
IP: (10.x.y.z)
GW: (10.x.y.a)
SNM: (our std SNM)
board name: myserver_loc
domain name: (domain name of DNS entry for myserver_loc)
DHCP: greyed out
Primary DNS: 10.x.y.b
Secondary DNS: etc, etc, etc
Primary WINS: 10.x.y.b
Secondary WINS: etc, etc, etc

This is my first RILOE II so it could just be that I'm slow. Anybody else seen this behavior?

Many thanks,
Jeff
2 REPLIES 2
RDMOODY
Occasional Advisor

Re: RILOE II - Can't login using DNS name in URL

I suggest you first update the firmware from this URL:
http://h18013.www1.hp.com/support/files/lights-out/us/index.html

If it still does not resolve the DNS name, you can press F8 during post and set the card to defaults and set it up again.

Ron
skinnyoldcoot
New Member

Re: RILOE II - Can't login using DNS name in URL

OMG, 3 years later and I find the problem. I get this all the time, and never thought to use IP instead of DNS to try and login. I thought all my cards were going flaky. Thanks!!.