Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Can't connect to ILO

Q4U
Occasional Advisor

Can't connect to ILO

I'm new to ILO and I have a feeling there is something simple that I have missed. 

 

I went into RBSU and setup a static IP for the ILO. I also changed the Administrator password to something more human readable.  The ILO is connected to a switch, and is not on the production network.  There is no DNS or DHCP for the management network, and there are only 2 other machines connected to it right now. I would be happy to put DNS/DHCP on the 192 net, but when I try to setup DHCP, there is nothing to bind with except the production NIC.  HPONCFG_GUI.exe can read and update the configuration.  Connectinf via http, https or telnet port 443 fail.  I have the latest drivers and firmware from HP and I have gone over them several times to make sure.

 

Here is the system:

Proliant ML350 G6

Production network IP is 172.16.2.15

ILO IP 192.168.2.198 mask 255.255.255.0 gateway 192.168.2.254

 

 

 

What am I missing?

1 REPLY
Honored Contributor

Re: Can't connect to ILO

Are you using the Shared Network Port by a chance?

How about the other NIC settings. Are you forcing Full Duplex or a particular Link speed on iLO or at the switch?

Setting everything to Auto-Negotiation is the way to go.



__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!