Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Connecting to ILO https with Nokia phone

Advisor

Connecting to ILO https with Nokia phone

Does somebody have any idea how to solve this one?

We are trying to connect with Nokia E90 to our ILO card thru VPN and HTTPS.

When the VPN is established and phones web browser points to ILO, and the certificate is approved the error pops in "Cannot establish safe connection" and then nothing happens.

Is it the cause maybe the MTU size?

Luka
3 REPLIES
Honored Contributor

Re: Connecting to ILO https with Nokia phone

Hello Luka,
E90 uses S60 Web Browser.

Supported browsers and client operating systems
* Microsoft® Internet Explorer 7
- This browser is supported on Microsoft® Windows® products.
- HP supports Microsoft® JVM and SUN Java⠢ 1.4.2_13. To download the recommended JVM
for your system configuration, refer to the HP website
(http://www.hp.com/servers/manage/jvm).
* Microsoft® Internet Explorer 6 with Service Pack 1 or later
- This browser is supported on Microsoft® Windows® products.
- HP supports Microsoft® JVM and SUN Java⠢ 1.4.2_13. To download the recommended JVM
for your system configuration, refer to the HP website
(http://www.hp.com/servers/manage/jvm).
* Firefox 2.0
- This browser is supported on Red Hat Enterprise Linux Desktop 4 and Novell Linux Desktop 9.
- HP supports Microsoft® JVM and SUN Java⠢ 1.4.2_13. To download the recommended JVM
for your system configuration, refer to the HP website
(http://www.hp.com/servers/manage/jvm).
Certain browsers and operating system combinations might not work correctly, depending on the implementation of the required browser technologies.

Regards.
Honored Contributor

Re: Connecting to ILO https with Nokia phone

TheSupported browsers and client operating systems is for HP ILO.
Refer:
h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00553302/c00553302.pdf

Regards.
Advisor

Re: Connecting to ILO https with Nokia phone

Thanks, for so quick response. Nokia web browser is not on ILO support list.

But still does anyone have an idea how to make it work?

Two workarounds we have for now are RDP to one of our servers, than https to ILO and second one is SSH (putty) to ILO. But both are kind of hard to work from a telephone.

L.
//Add this to "OnDomLoad" event