Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

DL140 G3 remote access Raid Configuration

Occasional Visitor

DL140 G3 remote access Raid Configuration

We have DL140 G3 Servers that we are trying to change the raid configuration on. We are using the virtual KVM features of the Lo 100i interface. We have SAS drives in the machines and the option to press F8 to access the raid configuration is not coming up. Are there any tricks to get into this?

(I know we are a few revisions behind on the BIOS and Lo 100i firmware, but I couldn't get it to boot of the virtual media to update either one. So any help that way would be appreciated as well)

Thanks
3 REPLIES
Honored Contributor

Re: DL140 G3 remote access Raid Configuration

hi

I would say try clearing CMOS so that needs someone onsite, page 72

http://bizsupport.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00795598/c00795598.pdf

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
Occasional Visitor

Re: DL140 G3 remote access Raid Configuration

It looks like it might be a hardware problem with the given server. Out of frustration, I decided to check with another server and it brought up the prompt. Is there anyway to verify if the SAS card is bad or not remotely?
Honored Contributor

Re: DL140 G3 remote access Raid Configuration

hi

my recommendations would be try updating BIOS just in case

http://tinyurl.com/25vns9

and check this for your LSI SAS controller

http://tinyurl.com/2wm65x

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
//Add this to "OnDomLoad" event