Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

ILO II v1.42 running on DL585G - CD Boot Fails

SOLVED
Go to Solution
Frequent Advisor

ILO II v1.42 running on DL585G - CD Boot Fails

Hello,

I am trying to boot a 585G2 with virtual CD. The boot always fails with isolinux: Disk Error 80, AX=4200, drive 9F. The same ISO works on an identical other 585G2, and also 380G4's without this error.

Other iso's also fail - eg. smartstart. I am wondering how this could be the case, when these ISO's work on other servers. Something is wrong with my ILO!

Has anybody else seen this?

regards,
There's no present like time
3 REPLIES
Honored Contributor

Re: ILO II v1.42 running on DL585G - CD Boot Fails

hi

just to clarify that error is when server is trying to load I mean you see the server mount CD and that error is displayed in the remote console

isolinux: Disk Error 80, AX=4200, drive 9F

just in case update to 1.43 ilo firmware

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=15351&prodSeriesId=3219717&prodNameId=3288124&swEnvOID=1005&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=MTX-9f76e0c15d0a4d28825b80df03

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
Frequent Advisor

Re: ILO II v1.42 running on DL585G - CD Boot Fails

Thanks for the tip. I upgraded it and no change. What is hell strange is booting the sam e ISO image from the physical CDROM drive also fails, so I am beginning to think hardware problem somewhere in the bus...

There's no present like time
Honored Contributor

Re: ILO II v1.42 running on DL585G - CD Boot Fails

well yes

if physically in the server also fails and several iso fails

I think also might be a HW issue

Regards
Didn't your momma teach you to say thanks!