Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Video through ILO is distorted badly

Occasional Contributor

Video through ILO is distorted badly

We are having video issues on two BL460C G5's in a c7000 enclosure. Other BL460C G5's are fine.

When we ILO in to these machines (Java or ActiveX) the video is badly distorted (see attached file).

We have tried multiple clients, and we have tried removing and reinserting the physical machines. We have also tried upgrading to the latest ILO firmware and the latest OA firmware on the chasis.

Nothing helps.

Any ideas?

Thanks

G
5 REPLIES
Occasional Contributor

Re: Video through ILO is distorted badly

I should note that we have also shutdown the machines and watched them from boot, the video never clears up.
Honored Contributor

Re: Video through ILO is distorted badly

Have you tried connecting a monitor on that blade via the SUVI cable in order to check if you are getting the same distorted video?



__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
Occasional Contributor

Re: Video through ILO is distorted badly

Not yet. The server is located in another part of the world!
Occasional Visitor

Re: Video through ILO is distorted badly

I have the same problem in 4 BL460 G5. I have tried connecting a monitor on the blades via the SUVI and i am getting the same distorted video.

Honored Contributor

Re: Video through ILO is distorted badly

If the video remains distorded even after connecting a monitor to the blade via the SUVI cable then it is clear that this is a hardware problem and you are going to need a system board replacement.




__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!