Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
Server Management - Remote Server Management
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems to login int to the ILO 100

Edgars
Occasional Visitor

Problems to login int to the ILO 100

Hello!
Some days ago i got my HP DL140G3 back from RMA, now i can't login in to the ilo.
i tried standard admin/admin, Operator/Operator, tried my old admin/mypass, also admin with blank password, nothing is working. as i noticed, they changed mainboard, now i have board with newer bios (dated with august 2007) and newer ilo firmware, dont remember version. In this version now is presented Virtual KVM.
Any ideas about password? And yes, i tried to reset bios, nothing :)
3 REPLIES
KarloChacon
Honored Contributor

Re: Problems to login int to the ILO 100

hi

someone had a similar issue days ago.

http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1190011

download firmware according with your server

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
Edgars
Occasional Visitor

Re: Problems to login int to the ILO 100

Hi!
Downgraded to version 2.0, no i can't upgrade back to 2.12 :(
!=0.ror1 INTEL CHIPSET NOT SUPPORTED. Response[24h,00h,C1h,00h,00h,00h]. Cell[2] Error43, FlashWhichMachine() failed.
KarloChacon
Honored Contributor

Re: Problems to login int to the ILO 100

hi

so go one by one, I mean 2.0 now update to 2.10, 2.11, 2.12 and 2.13 that is the latest one by the way

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!