HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

After installing new Riloe II board, nic from os is no longer pingable

 
Mike_604
Occasional Contributor

After installing new Riloe II board, nic from os is no longer pingable

We just installed a new RiloeII board in an old ML530 (G1). After booting without a network cable attacht to Riloe the machine was pingable as normal. As soon as we attach a network cable to RiloeII the Windows 2003 server itself was no longer pingable. Removing the cable instantly "solves" the situation.

We upgraded the riloe firmware en drivers but no success. Can anyone offer some advince?

Thanx in advance.

Mike
2 REPLIES
Derek_56
Valued Contributor

Re: After installing new Riloe II board, nic from os is no longer pingable

Mike,

Are you pinging by name or IP? It's not IP'd as the server is it? What did you name it? Maybe a name resolution issue? That's the only thing I can think of besides some kind of bizzare switch/hub problem.
Mike_604
Occasional Contributor

Re: After installing new Riloe II board, nic from os is no longer pingable

Ping by IP, we are now suspecting a teaming problem gone bad.

In the past some tried to get teaming on that machine working with no success.

We dont have any clue yet so advice is apreciated