Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EVA4100 and SIM

wendling
Regular Advisor

EVA4100 and SIM

hello,
CVEVA 7.0, SIM 5.1 SP1, and SMI-s running on a DL145 server (san)
Is this supported on same server ?

I have the following error with webmdisco:

C:\Program Files\HP\Systems Insight Manager>echo 17/10/2007 11:40:03,05
17/10/2007 11:40:03,05
C:\Program Files\HP\Systems Insight Manager>echo off
WbemDisco 01.00.01
------------------
Gui: Gui starting
Gui: Creating frame...
HOST = 130.1.1.1
PORT = 5989
NAMESP = root/pg_interop
USER = glc\administrateur
PASSWD = *****
Connect to 130.1.1.1 in namespace root/pg_interop with SSL=true
*** Error connecting with SSL=true - CIM_ERR_INVALID_NAMESPACE: The target namespace does not exist: "IDispatch error #3598" (CIM_ERR_INVALID_NAMESPACE) ***


If i run a datacollection i got this:



[SMI]
The CIMOM for this device did not respond.
Root Cause: There are many possible causes for this error:
o The CIMOM has been stopped;
o The system on which the CIMOM is running is down;
o There are problems with the network between the central management server (CMS) and the system with the CIMOM;
o The CIMOM has been moved to a different system or port;
o The CIMOM, or underlying element manager, is no longer managing this device.;
Corrective Action: Ensure that the CIMOM is running on the expected system and port, managing this device, and that it is reachable via the network from the CMS.

[SMI]

An error occurred connecting to this system with the WBEM protocol. Check the system configuration.
Root Cause: Identification determined that WBEM is supported on this system, but either accessing it via WBEM, or maintaining a WBEM connection to it, failed.
Corrective Action: Check network and configuration of target system. Check the following pages to ensure appropriate WBEM credentials and port number data are provided: Global Protocol Settings, System Protocol Settings. Rerun Identification and Data Collection.


I had this error on an other customer site with an EVA6000 (there is a post in this forum).

Please help,
what am i doing wrong?
what did i missed?
1 REPLY
Rob Buxton
Honored Contributor

Re: EVA4100 and SIM

Commented in another thread.
I don't know the official line.
Last time I tried it broke things, from memory it was HPSIM that got broken but could be wrong.