HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP SIM 6.2 (Windows) AD user login problem

 
Philip Buckley-Mellor
Occasional Contributor

HP SIM 6.2 (Windows) AD user login problem

I've got a new SIM installation (6.2 on W2K8-64bit), the SIM server is in a domain I'll call "servers" which is in a one-way trust setup with the main domain that I'll call 'users'. This works just fine of lots of stuff (vCenter etc.), someone logs in using 'users\username' and the server in domain 'servers' just trusts it and it works. I can't seem to get the same working for SIM though, the service is running on a local service account - could that be the problem?

Just wondering what I've missed.

Thanks in advance.
2 REPLIES
shocko
Honored Contributor

Re: HP SIM 6.2 (Windows) AD user login problem

Have you set up the approriate groups/users and authrizations in the SMI security settings?
If my post was helpful please award me Kudos! or Points :)
shocko
Honored Contributor

Re: HP SIM 6.2 (Windows) AD user login problem

Also, you say that the service is running under a local account? If that is the case (as far as i can remember) AD auth will not work as you need a service principlay name setup for SIM to do keberos auth witht your DC. This is explained in the security section of the documentation.
If my post was helpful please award me Kudos! or Points :)