Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HPSIM 6.0 and Firefox Problem?

 
SOLVED
Go to solution
JLester_1
Occasional Contributor

HPSIM 6.0 and Firefox Problem?

We updated to version 6.0 of HPSIM this morning, but are having problems with the Firefox browser. When we click on Events or Systems (any of the collections), the frame on the right loads and says "Loading data", but never actually shows anything. Everything works fine in the IE browser. Any idea how to fix this? We use Firefox 99% of the time for everything.
3 REPLIES
Jens Farley
Occasional Visitor
Solution

Re: HPSIM 6.0 and Firefox Problem?

Is this Firefox 3.6 (the latest)? Look in the error console (Tools | Error Console, or Ctrl+Shift+J) to see if there are any errors being reported.

Is there any chance that Firefox has an add-on installed or a major & recent setting change that could be causing trouble?

You mentioned IE* worked; you could also try browsing from another system with a different Firefox instance. If the problem is specific to one installation of Firefox on one system, then that would point to something (uniquely "wrong") with that installation.

Also, you might try clearing your browser cache.
Newton S
Frequent Advisor

Re: HPSIM 6.0 and Firefox Problem?

As Jens mentioned,Try clearing Firefox cache, it should work.
JLester_1
Occasional Contributor

Re: HPSIM 6.0 and Firefox Problem?

Clearing the cache fixed it, thanks. That is the first time I've had to clear cache to fix a problem in years.