HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

RHEL 5.1 not reporting to HPSIM 5.2 SP2

 
Ervinck Kevin
Valued Contributor

RHEL 5.1 not reporting to HPSIM 5.2 SP2

With a customer of ours we've installed latest HPSIM v5.2 SP2.
However I can't get to let two RHEL 5.1 servers to report to HPSIM (generate a test trap).
Reporting for Windows 2003 servers, VMWARE ESX 3.5 servers and RHEL 3 are all reporting well, except those 5.1 RHEL's.

This is how the snmpd.conf is right now:
dlmod cmaX /usr/lib/libcmaX.so (I tried to uncomment this one aswell)
rwcommunity cjrKJPU4j 127.0.0.1
rwcommunity private 127.0.0.1
rocommunity public 127.0.0.1
rwcommunity private
rocommunity public
trapcommunity public
trapsink 10.59.11.12

I already upgraded the net-snmp-libs and net-snmp to the latest RedHat update one's.
I also tried both Support Pack 7.92 as the 8.10. However all to no avail.

Anyone other suggestions?
2 REPLIES
Change_happens
Honored Contributor

Re: RHEL 5.1 not reporting to HPSIM 5.2 SP2

why dont u remove 127.0.0.1 from community names
Ervinck Kevin
Valued Contributor

Re: RHEL 5.1 not reporting to HPSIM 5.2 SP2

Removing the entries here below doesn't help:

#rwcommunity private 127.0.0.1
#rocommunity public 127.0.0.1

HPSIM doesn't receive any test traps from this RHEL 5.1 server...

Anybody an idea how I can further troubleshoot?