Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Server lost in HP SIM

Yerun
Advisor

Server lost in HP SIM

I deleted a server from HP SIM, but unfortunately aborted the operation during the deletion process.
Now this server doesn't show up anymore and when I try to add it manually a message comes that the system already exists in HP SIM.
Is there a way to fix this... database problem??
I want the server to show again.
4 REPLIES
marsh_1
Honored Contributor

Re: Server lost in HP SIM

hi,

have you tried using the cli :-

mxnode -r nodename(s)|hostname(s)|ipaddress(es)

hth

Yerun
Advisor

Re: Server lost in HP SIM

Hi Mark,

Thanks for your quick response. I tried that but it did not help. Strange thing is, when I added the system again (using mxnode -a) it does not show up in HP SIM but it does show in the mxnode list.
Or is there a synchronisation delay when using mxnode?
Rancher
Honored Contributor

Re: Server lost in HP SIM

Does it show up in the All Systems List? Maybe it just needs to be re-identified.
Yerun
Advisor

Re: Server lost in HP SIM

No it does not show up at all. When I use the search function, the system is not found.
Yesterday I tried to remove it using mxnode -r . After that, I ran the mxnode command again, and it is still listed. I also tried to remove it using the IP only, but it looks like mxnode is not working, at least not for this system.

Just now I again tried to add it and I still get this message:

--------------------------------------------
The system could not be added for the following reasons:

A system already exists with the name you provided. Please use a unique name.