HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Server Management - Systems Insight Manager
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

hpsim6 identification and associations not working

 
sdb_2
Regular Advisor

hpsim6 identification and associations not working

Hi,

We recently upgraded to hpsim version 6.0. I also installed the latest version of the hpsim6 hotfixes.

Our servers are still in the database (I can look them up in hpsim), but they don't get associated with the right blades. I tried the identification task to resolve this, but this task only returns "skipped" for each system.

Has anyone seen this before?

Thanks.
3 REPLIES
Martin Smoral
Trusted Contributor

Re: hpsim6 identification and associations not working

try deleting one of the servers and rediscovering it and see if that works.
sdb_2
Regular Advisor

Re: hpsim6 identification and associations not working

I started the discovery process on our whole network overnight. Now everything seems fine again.
sdb_2
Regular Advisor

Re: hpsim6 identification and associations not working

Hi,

Everything seemed fine for a while but now the problem returns... I planned a complete discovery of the whole network every night. Still, associations between systems are disappearing. Also the "software and firmware revision" sections is gone for some systems.

Anyone who experienced this problems also? Only thing we changed is the upgrade from hpsim 5.3 to 6.0...

Thanks.