HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
Serviceguard
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Having trouble with IP configured in package control file

 
Rob_Taylor
Advisor

Having trouble with IP configured in package control file

Hi,

I've been trying to have ServiceGuard 11.16 on SUSE SLES 9 control an IP in a package. I've added the IP and subnet to the xxx.cntl file with the correct syntax. (We do this all the time now in ServiceGuard 11.16 on HP-UX with no issues) When I go to start up the package I get the following output and the package fails and the node reboots:


utlmad0p0119:/opt/cmcluster/conf/u03p # cmrunpkg u03p

Message from syslogd@utlmad0p0119 at Tue Mar 10 11:02:41 2009 ...
utlmad0p0119 cmcld[10971]: Aborting! select failed (file: lcomm/local_server.c, line: 1165)

Message from syslogd@utlmad0p0119 at Tue Mar 10 11:02:41 2009 ...
utlmad0p0119 cmcld[10971]: Aborting! select failed (file: rcomm/comm_ip.c, line: 443)
cmrunpkg : Node utlmad0p0119 is currently unable to run package u03p.
Check the syslog on node utlmad0p0119 and pkg log files for more detailed information.
utlmad0p0119:/opt/cmcluster/conf/u03p #
Message from syslogd@utlmad0p0119 at Tue Mar 10 11:03:27 2009 ...
utlmad0p0119 cmcld[10971]: Aborting! select failed (file: rcomm/comm_ip.c, line: 443)
4 REPLIES
smatador
Honored Contributor

Re: Having trouble with IP configured in package control file

Rob_Taylor
Advisor

Re: Having trouble with IP configured in package control file

Thanks. I had loaded that patch already without any success.
Emil Velez
Honored Contributor

Re: Having trouble with IP configured in package control file

what does the package log file say ?
John Bigg
Esteemed Contributor

Re: Having trouble with IP configured in package control file

It's interesting that you get aborts in two different subsystems, the local comms server and the remote comms server. I think you will need to contact HP support here since you need to turn up logging to get the error back from select to have an idea why select is failing.

All I can tell from this is that select returns -1 but not what the errno is. That would help to understand what is going on.

What IP address are you adding and what is the primary address/subnet of the interface?