cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

oracle startup

 
SOLVED
Go to solution
David Bellamy
Respected Contributor

oracle startup

hi all

we have a 2 node serviceguard cluster (tclass n vclass). the t works fine on itself n when fails over to v. v works fine on itself but has errors when oracle starts on failover to t.
/usr/lib/dld.sl: Unresolved symbol: gethrtime (code) from instancename. any help would be appreciated.

thx in advance

4 REPLIES 4
Cheryl Griffin
Honored Contributor
Solution

Re: oracle startup

Look at patches between the machine it works on and does not work on. Do you have the same patches Oracle recommends on both systems?

In addition, the following patches may be involved:
PHCO_27731 s700_800 11.00 libc cumulative patch
PHCO_26111 s700_800 11.00 libc cumulative header file patch
Cheryl
"Downtime is a Crime."
David Bellamy
Respected Contributor

Re: oracle startup

thx for the reply,
one more question from oracle regarding this issue. since the v(64bit) is coming over to a t(32bit)could this be a cause (we are running the oracle at 32bit). also one more question
if the oracle homes are on different mount points on the 2 machines, should the vclass coming over use its old mount point or use the tclass mount point its going on.

sorry for all the questions, again thx
Highlighted
Bill McNAMARA_1
Honored Contributor

Re: oracle startup

The t's are on 10.20 right, so it's not just a question of bitness. More like threads support in the OS.

Later,
Bill
It works for me (tm)
David Bellamy
Respected Contributor

Re: oracle startup

hi

both boxes are at 11.00