Storage Area Networks (SAN) - Enterprise
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

HP Command View 10 - How to configure email notification and SMTP?

Occasional Advisor

HP Command View 10 - How to configure email notification and SMTP?

Hi there,

 

I have installed HP Command View 10 server and configured the email notification settings for both the SMTP server and Email Notification distribution list.

 

For some reasons, it is not working. I even configured the array-based CV, to no success.

 

I am missing something here?

 

(I can telnet to the smtp server via port 25, other software on the server is using SMTP and is working).

 

thanks in advance for your help.

3 REPLIES
Highlighted
Trusted Contributor [Founder]

Re: HP Command View 10 - How to configure email notification and SMTP?

Hi,

The Email notification Configured on CommandView  will not work if the Basic SMTP authentication is enabled in SMTP server (AUTH=LOGIN) and the SMTP authentication is disabled in the Command View Server.

Enable the SMTP Authentication in Command View (that is, supply a valid SMTP userid and password).

 

 

Regards

Sudhakar

Occasional Advisor

Re: HP Command View 10 - How to configure email notification and SMTP?

Hi Sudhakar,

 

many thanks for your reply. I did try with and without the authentication, but the username was created on the spot, so I'll confirm that the credentials are actually working and will try again.

 

Would you be able to confirm the document id referencing the SMTP config details.

 

Kind regards,

 

Alex Rappoport.

Occasional Advisor

Re: HP Command View 10 - How to configure email notification and SMTP?

hi there,

 

ok I have tested SMTP basic authentication via putty and it worked fine there.

 

I have then updated the Command View SMTP panels and triggered some component failures but no emails were sent out. So still not working.

 

The only thing weird about the CV SMTP config page was the SMTP server field, it only took an IP address, would not take hostname or hostname.domain neither.

 

Please let me know how to fix this problem...

 

Many thanks for your help on this.