StoreEver Tape Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issues with Remote Management Interface to MSL5026

Niall Godwin
Advisor

Issues with Remote Management Interface to MSL5026

We are using an MSL5026 Tape Library with one SDLT drive. The unit is attached to an OpenVMS AlphaServer ES40. The library is managed locally by the MSL5026.

I can access library functions using the MSL touch screen GUI with User Level 2.

However, I am having some issues with the Remote Management Interface (RMI), namely:
1> The library Status view is correct only immediately after the MSL has conducted a physical inventory (by removing and reinserting the magazine). Subsequent tape movements are not reflected in the Status view from the RMI. The original Status view remains frozen until the next physical inventory.

2> When I logon to the RMI using the default password for Level 2 access (the same password that I use on the GUI touch screen), "Move Media" and functions including Drive Cleaning and Diagnostics are "Unavailable". I do however have access to the Library Configuration function.
4 REPLIES
Wickedsunny
Valued Contributor

Re: Issues with Remote Management Interface to MSL5026

What is the firmware version you are running on the library?

Regards,
Sunny
Niall Godwin
Advisor

Re: Issues with Remote Management Interface to MSL5026

Sunny,

Firmware revision: 4.30

Regards,

Niall
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Issues with Remote Management Interface to MSL5026

Not sure if this is the reason, but you should update to the latest -> version 520.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Wickedsunny
Valued Contributor

Re: Issues with Remote Management Interface to MSL5026

An upgraded firmware should definately help the issue. please go ahead and upgrade the firmware..

Regards,
Sunny