Switches, Hubs, and Modems
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

2510G-24 Webinterface time an Log problems

2510G-24 Webinterface time an Log problems

Hello,
im Running 2x 2510G-24
1.

When i log in to the web interface of the first i can see the log messages (Loss of link, etc.)

When i log in to the second switch. i cant see any log entry's.


2.

There are different times in web interface in cli. Why?


Thx for help and reading!
2 REPLIES
Michael_Breuer
Esteemed Contributor

Re: 2510G-24 Webinterface time an Log problems

Hello,

according to my experience, the alerts in the web interface are not ALL events you can see in the event log on the CLI.

I.e.:
- If you remove a link with only device attached: -> event log entry, but no alert
- if you remove a link with several devices attached -> event log + alert in web interface "lost connection to different devices"

Have a look in the help file:

http://www.hp.com/rnd/device_help/help/hpwnd/webhelp/ProCurveJ9279A/status/overview/Alert_Desc.htm

As far as I know this behaviour cannot be changed.

Cheers,

Michael
www.ingentive.net
Ingentive Networks GmbH

Re: 2510G-24 Webinterface time an Log problems

Hey,

i know that i can see much more in the cli envent log.

but i can see messages on one of the two siwtches. for example when i reboot one server thats connected to both switches i can only see Loss of Link on one switch in the webinterface.

there is no log on the second switch in the webinterface.