Switches, Hubs, and Modems
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bug in PCM 3.10 for Login?

SOLVED
Go to solution

Bug in PCM 3.10 for Login?

If you have defined an Banner Motd PCM is not able to login to the Switch.
Connection test fails or does never end.

Is this caused by the Switch Firmware (14.41 on 5412zl) or is it a Problem of PCM?
6 REPLIES
Javed Padinhakara
Respected Contributor

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

Hi

MOTD would be consumed and not visible while logging via PCM usually..

Do you have any special characters in the banner text?. Can you try supplying a simpler text ( say just one word) and try logon via PCM?

Also what is the mode of communication - SSH or telnet?

Javed

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

Hi Javed,

I did some tests.
It look like "!" in modt character causes the Problem

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

oh - forgotten:

Access Method is ssh V2
Javed Padinhakara
Respected Contributor
Solution

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

ok..there are known issues at the switch side on using special characters like "|" etc in the banner text.

In case you would really like to use, say "|" in the text, make sure it is enclosed in quotes in the banner text. That should avoid this problem


ps : thought will remind of this important etiquette followed in the forum - assign points on scale (1-10) to people trying to help by answering your queries; its an appreciation for the time they spend in responding to your questions.


HTH
Javed

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

Not really a Problem. But someone maust know it.

In this Case it was not the Pipe Sign | ist was !.

OK - In Future I only use alphanumeric Characters ;)
Javed Padinhakara
Respected Contributor

Re: Bug in PCM 3.10 for Login?

..that would be safer :)

will try to pass on the msg on some folks i know in the r&d lab, about the specific issue you encountered, when using "!" in the banner..

happy weekend..
`J