Switches, Hubs, and Modems
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PCM+ 2.3 problem

abdullah shboull
Frequent Advisor

PCM+ 2.3 problem

My PCM+ 2.3 events are spammed with "Polling has started running", followed by "Polling has stopped" (one minute later) Informational messages. Those seem to repeat every five minutes. Is this something I can fix?
I setting "VT Secondary Discovery or VT Policy, Info. Events" to Ignore did not stop the "Polling has started" messages from appearing.
Kindly advice
4 REPLIES
abdullah shboull
Frequent Advisor

Re: PCM+ 2.3 problem

Plz I need a help regarding this issue, oh my god, where is the expert men.
Shadow13
Respected Contributor

Re: PCM+ 2.3 problem

This polling is for the discovery process on the PCM, it's set to 5 mins by default, you can change it by going to [Preferences->Discovery] then chnage the interval time and settings to match what you need,

This is mentioned in PCM admin guide if you need more about it you can check the guide.

Regards.
abdullah shboull
Frequent Advisor

Re: PCM+ 2.3 problem

Thanks for response, but Iâ m sure this is not normal, because the message continuo in crazy sound, and this is the first time I face this behavior, which I have another site and there is a PCM+ with large network as here, and this message did not shown!!!!
kindly advice.
Shadow13
Respected Contributor

Re: PCM+ 2.3 problem

please try it and check,

and aslo on PCM+ this interval is set to 30 mins.


in your post you have mentioned "Those seem to repeat every five minutes" which is the default value for the polling so this is related to that.

Regards